Riis Bilglass

Rammeverksted

Rammeverkstedet i andre etasje har vært en viktig del av bedriften siden oppstarten i 1955.

I tillegg til et stort utvalg av ferdigrammer på standard mål, tilbyr vi et hundretalls forskjellige rammelister fra ledende leverandører. Rammene monteres her på verkstedet, og leveringstiden varierer fra 0 til 14 dager.

Alle rammer kan leveres med passepartout, og med en av fire typer bildeglass, eller akrylplast:

  • Vanlig klart glass er den billigste og vanligste løsningen.
  • Antirefleks/matt glass motvirker sjenerende refleksjoner. Til gjengjeld blir ikke bildet like skarpt og fargeklart som med vanlig glass.
  • Claryl® er et spesialglass som slipper gjennom betydelig mer lys enn vanlig glass, og i tillegg er belagt med en antirefleks-coating. Glasset blir langt mindre synlig enn vanlig bildeglass, til en overkommelig pris.
  • Museumsglass er ikke bare ekstra klart og antirefleksivt, men beskytter også mot UV-lys, som skader bildet over tid og kan føre til falmede farger.
  • Akrylplast er utsatt for riper og slitasje, men brukes gjerne i omgivelser der knust glass ikke er et alternativ, gjerne av sikkerhetshensyn.

 

Besøk oss gjerne for å finne fram til riktig ramme, passepartout og bildeglass til ditt bilde. Du kan også kontakte oss på telefon 69 18 29 76 i åpningstiden, eller bruke kontaktskjemaet vårt.

 Åpningstider

 

Glassverksted og Riis bilglass:

Mandag - fredag:
08:00 - 16:00
 
 

Rammeverksted:

Mandag - fredag:
09:00 - 16:00
Lørdag:
10:00 - 14:00
OBS: Lørdager holder vi sommerstengt 15. juni til 15. august
 
Stengt:
Påske- og pinseaften, samt 1. og 2. påske- og pinsedag.

Artikler